تبلیغات
مهتاب نو - غذای شمالی
سلام به( مهتاب نو )وبلاگ خودتون خوش اومدین

آرشیو موضوعی

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
اوکسین ادز معتبرترین و بزرگترین سیستم کسب درآمد وبمسترها

غذای شمالی

غذاهای گیلانی

فسنجان گیلانى - 
قیمه رشتى - 
گل در چمن - 
ماهى خاویار - 
ماهى گردبیج - 
ماهى افلاطونى - 
میرزا قاسمى - 
مرغ كوكو - 
نازخاتون - 
مخلفات و مزه ها
اشپل وابیج - 
بادنجان بورانى - 
بادنجان ترشى - 
دلار - 
زیتون پرورده - 
سیرترشى - 
كاله كباب - 
هفتا بیجار - 


انار بیج - 
اشپل كوكو - 
بادنجان كباب - 
بادنجان مسما - 
باقلا كوكو - 
باقلا قاتق - 
پلا سر تره - 
پنیر بوروشته - 
ترش آش - 
ترش تره - 
ترش شامى - 
جعفرى قرمه - 
چغرتمه - 
سبزى كوكو - 
شامى رشتى - 
شیرین تره - 
شیش انداز - 
غورآبه - 

 

توضیحات لازم

سبزیهاى معطر مثل خنش(خلواش) و شوشاق و همچنین ترش واش و ترشك از سبزیهاى ویژه شمال ایران مىباشند و ممكن است تهیه آنها در همه جاى ایران ممكن نباشد. در غذاهایى كه از این سبزیها استفاده مىشود, مىتوان از سبزیهاى دیگر مثل نعناع و گشنیز استفاده كرد
در شمال ایران رب انار بسیار ترش مىباشد, زیرا این رب از انارهاى وحشى جنگلهاى ساحلى كه ترش هستند تهیه مىشود. در صورتیكه رب انار ترش در دسترس نباشد, در غذاهایى كه از آن باید استفاده شود مىتوان از آب نارنج استفاده كرد
براى تهیه ¨غذاهاى گیلانى¨ ازكتاب ¨هنر آشپزى در گیلان¨ نوشته زرى خاورى استفاده شده است

درباره وبلاگ

((سلام ))

برای بهتر شدن این وبلاگ
نظر بدید
مدیر وبلاگ : مهتاب نو

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان

ساعت فلش برای وبلاگ و سایت